Apple do të nisë një iPad më të madh me një madhësi të ekranit prej 10.8 inç në gjysmën e dytë të vitit 2020, raporton MacRumors, duke përmendur analistin zakonisht shumë të saktë të Apple, Ming-Chi Kuo.

Një Mini iPad është gjithashtu duke u planifikuar, thotë ai. Pajisja, diagonalja e ekranit e së cilës duhet të jetë midis 8.5 dhe 9 inç, pritet të shfaqet në gjysmën e parë të 2021.

Por është e paqartë nëse iPad më i madh duhet të zëvendësojë modelin aktual me një ekran 10,2 inç, i cili është në dispozicion nga 379 €, ose do të zgjerojë gamën e modelit. /Telegrafi/