Klientët privatë të bankës ProCredit mund të aplikojnë online për kredi për blerjen e shtëpisë, banesës apo patundshmëri e cila po ofrohet me kushte speciale dhe normë atraktive të interesit.

Apliko Online KËTU 

Të veçantat e kredisë:

✔ Normë të favorshme të interesit duke filluar nga 3.84%
✔ Trajtim të shpejtë të aplikacioneve online
✔ Afat maturimi deri në 20 vite

Shiko videon udhëzuese: