Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi dhe deputeti Dimitar Apasiev sot pasdite gojarisht kundërshtonin njëri-tjetrin për mënyrën e udhëheqjes së Kuvendit.

Nga foltorja e Kuvendit, Apasiev kërkoi që t’i jepen 10 minuta për të folur, ndërsa kreu i Kuvendit, Talat Xhaferi refuzoi.

“M’i vazhdoni 10 minutat dhe mos e keqpërdorni durimin e popullit. Ky nuk është fjalim procedurial. Mos me fikni mikrofonon, më jepni 10 minuta”, tha Apasiev.

Xhaferi ia tërhoqi vërejtjen Apasievit dhe thënë se ai duhet të koordinohet.

“Nëse vjen këtu në tryezë të godasësh, kjo është vërejtja e fundit. Ec në koordinim, këtu un jap dhe marr fjalën”, tha Xhaferi./Telegrafi/