Shtëpia e Ankandeve Kosova shpall të hapur ankandin ekskluziv me automjete dhe artikuj të ndryshëm nga Ambasada Amerikane në Kosovë. Ankandi do të mbahet më 23 mars 2019 në ora 11:00. Artikujt mund të shikohen çdo ditë pune nga ora 9:00 deri 17:00.

Shtëpia e Ankandeve Kosova, si çdo herë tjetër edhe kësaj radhë ju ofron mundësinë për blerjen e artikujve të ndryshëm me çmime mjaft të arsyeshme. Të gjithë të interesuarve ju rekomandojmë që të vijnë paraprakisht dhe të shohin nga afër të gjithë artikujt, në mënyrë që në ditën kur do të mbahet ankandi të jenë të mirinformuar rreth tyre.

Ne ju sigurojmë për korrektësi dhe për cilësinë e shërbimit të stafit tonë, kurse juve ju mbetet vetëm që të na vizitoni paraprakisht, e më pas të merrni pjesë në ankand.

Për informata dhe rregulla për pjesëmarrje mund të na kontaktoni në tel: +38345600050, Facebook ose të na vizitoni në lokacionin tonë. /Telegrafi/

Artikull i sponsoruar