LAJMI I FUNDIT:

Ambient komod edhe gjatë stinës së vjeshtës – dyer dhe dritare nga Kontura Profiles

Ambient komod edhe gjatë stinës së vjeshtës – dyer dhe dritare nga Kontura Profiles

Me ftohjen e motit, produktet e Kontura Profiles janë zgjidhja ideale për të mbajtur shtëpinë tuaj komode dhe me efikasitet energjie gjatë gjithë vjeshtës dhe dimrit. 

Kontura Profiles është një kompani e re në Kosovë që prodhon profile të dyerve dhe dritareve me cilësi të lartë, me efikasitet energjetik në gjerësi 70 mm dhe 85 mm. Profilet e dyerve dhe dritareve të Kontura Profiles janë bërë me teknologjinë dhe materialet më të fundit, duke siguruar që ato të jenë të qëndrueshme, rezistente ndaj motit dhe të izoluara termikisht. Kjo do të thotë që shtëpia juaj do të qëndrojë e ngrohtë dhe komode në dimër, ndërsa gjithashtu do të qëndrojë e freskët dhe e rehatshme në verë. 

Përveç përfitimeve të kursimit të energjisë, profilet e dyerve dhe dritareve të Kontura Profiles ofrojnë gjithashtu një sërë avantazhesh të tjera, duke përfshirë: 

Reduktim i ndotjes akustike – Profilet e dyerve dhe dritareve të Kontura Profiles janë shumë të izoluara, gjë që ndihmon në uljen e ndotjes akustike nga jashtë. Kjo është veçanërisht e rëndësishme nëse jetoni në një zonë të ngarkuar ose afër një rruge. 

Siguri e shtuar – Dyert dhe dritaret e Kontura Profiles janë bërë me materiale të forta dhe të qëndrueshme, të cilat ndihmojnë për të mbajtur shtëpinë tuaj të sigurt dhe të sigurt. 

Estetikë e përmirësuar – Kontura Profiles ofron një gamë të gjerë profilesh dyersh dhe dritaresh në një larmi ngjyrash dhe përfundimesh, kështu që ju mund të zgjidhni pamjen perfekte që i përshtatet dekorit të shtëpisë tuaj. 

Me ftohjen e motit, tani është koha e përkryer për të investuar në profile të reja dyersh dhe dritaresh nga Kontura Profiles. 

Për më shumë informacione kontaktoni në: 

Nr.tel: 043 543 999 

E-mail: info@kontura.com 

Facebook: Kontura Profiles

Në trend Ekonomi

Më shumë
Shijo 3 ditë të mrekullueshme në Stamboll për vetëm 99 euro

Shijo 3 ditë të mrekullueshme në Stamboll për vetëm 99 euro

Kompania Turistike Shpejtimi
Më pak se 24 orë nga samiti më i madh madh i BNj në Kosovë “PowerToHR”

Më pak se 24 orë nga samiti më i madh madh i BNj në Kosovë “PowerToHR”

powertohr
Zgjidhe problemin e prishjeve për 3 euro në muaj me Hausmeister

Zgjidhe problemin e prishjeve për 3 euro në muaj me Hausmeister

Hausmeister
30% më shumë kilometra në Petrol Company nuk janë teori e thatë, por rezultate të prekshme dhe kjo me çmime më të lira në treg

30% më shumë kilometra në Petrol Company nuk janë teori e thatë, por rezultate të prekshme dhe kjo me çmime më të lira në treg

Petrol Company
Themelohet Fintech Kosova, pioniere në revolucionin e teknologjisë financiare në Kosovë

Themelohet Fintech Kosova, pioniere në revolucionin e teknologjisë financiare në Kosovë

Ekonomi
Rrëfimi i punëtorëve që erdhën nga Bangladeshi: Jeta në Kosovë është shumë e mirë

Rrëfimi i punëtorëve që erdhën nga Bangladeshi: Jeta në Kosovë është shumë e mirë

Ekonomi
Kalo në kategori