E pakënaqur si kompania me shitjet më të mëdha nëpërmjet internetit, Amazon është duke bërë plane për të prodhuar dhe rivalizuar me Apple edhe në sfera tjera.

Bloomberg ka raportuar se fundmi, se Amazon është duke planifikuar të rivalizojë AirPods, me kufjet e avancuara që do t’i lansojë deri në fund të vitit, transmeton Telegrafi.

Burimet e afërta me prodhuesin , kanë thënë se këto kufje të ngjashme me Apple AirPods do të jenë pa tela, por me ngjyrë të zezë ose gri.

Kjo nënkupton se do të vendosen në veshin e përdoruesit pa ndonjë kapëse, ndërsa do të punojnë përmes të njëjtit audio konfigurim dhe dirigjim me shtypje butonash.

Shfrytëzuesit e kanë mundësit të flasin përmes kufjeve të Amazon me sistemin Alexa, sikurse fltet me Siri nëpërmjet AirPods që u lansuan prezantuan gjatë javës së kaluar.

Sistemi i mbushje së baterive pritet të jetë i njëjtë, ndërsa pritet që kualiteti i audios të jetë edhe më i lartë.

Gjëja kryesore që do t’ju pëlqejë blerësve, pritet të jetë çmimi meqenëse Amazon është shumë i i lirë në çmimet fillestare të produkteve të veta. /Telegrafi/