Nuk do t’ju duhet të qëndroni përpara një ekrani herën tjetër që dëshironi të përfitoni nga një shitje që vjen së shpejti në Amazon.

Kjo pasi që Alexa së shpejti do të fillojë të japë njoftim paraprak për marrëveshjet e Amazon Prime.

Nëse keni produkte në listën tuaj të dëshirave ose karrocën e blerjeve, ose nëse i keni ruajtur për më vonë, Alexa do t’ju njoftojë për zbritjet e ardhshme, deri në 24 orë përpara kohe.

Asistenti zanor i Amazon tashmë ka filluar të njoftojë përdoruesit për zbritjet në produktet e Amazon Prime.

Kjo veçori duket të jetë një ofertë tjetër për ta bërë Alexa një aset më të vlefshëm për blerjet në Amazon – njësoj si zbritjet vetëm për Alexa.

Megjithatë, qasja në sinjalizimet është relativisht e kufizuar. Klientët kryesorë duhet të jetojnë në SHBA dhe të përdorin një altoparlant “të gjeneratës së re” Echo.

Sidoqoftë, kjo mund të jetë e dobishme nëse ka diçka që dëshironi vërtet, por refuzoni ta blini me “çmimin e plotë” – tani duhet vetëm të prisni për njoftimet e Alexa-s. /Telegrafi/