Loja shpërblyese më atraktive në vend, “60 Sekonda” nga INTEREX, ka vazhduar edhe në vitin 2020.

Këtë javë, rrjeti i supermarketeve e ka përzgjedhur qytetaren Albina Berisha nga Gjakova për garën interesante.

Ndonëse e filloi garën me një ritëm të ngadaltë, ajo u fokusua kryesisht te produktet higjienike ku arriti të fitojë qindra euro mall falas.

Pra, për vetëm 60 sekonda ajo arriti të fitojë gjithsej mall falas 522.65 euro.


INTEREX është duke e zhvilluar tash e sa javë këtë lojë, duke i përzgjedhur garuesit në mënyrë të rëndomtë përmes faqes së kompanisë në Facebook.

Kështu, INTEREX e ka dëshmuar se u qëndron afër konsumatorëve me çmimet më të mira në treg dhe vazhdimisht u jep mundësi për të fituar mall falas.

artikull i sponsorizuar