Ai pretendoi se “polici i shtrirë” pranë shtëpisë së tij ishte shumë i gjatë dhe shumë i gjerë dhe se ai kishte dëmtuar veturën për shkak të tij.

Shumë shoferë janë të frustruar nga “policët e shtrirë”, pra ngadalësimi i trafikut në rrugë.

Nga ana tjetër, shoferët duhet të ngadalësohen disi, veçanërisht pranë shkollave.

Një shofer nga zona e Çikagos vendosi të heqë ‘policin e shtrirë’ nga rruga e tij. Domethënë, Nilolas Benitez pohoi se ato e kishin dëmtuar veturën e tij sepse ishte shumë e gjatë dhe e gjerë – aq sa i dëmtuan makinën e tij.

Ai i mori situatën në duart e tij, hyri në veprim dhe tani një grumbull pllakash asfalti u mbështetën në garazhin e tij. Por problemet u shfaqën menjëherë.

Reklama
Reklama

Prandaj Benitez u gjobit me 500 dollarë për gërmime pa leje dhe për raportimin e shkatërrimit të pronës së qytetit.

Ai gjithashtu po ndiqet penalisht dhe një dënim përfundimtar ende nuk është dhënë. /Telegrafi/