Një alpinist në shtetin federal amerikan të Utah përjetoi frikën më të madhe në jetën e tij.

Kyle Burgess ishte duke u kthyer nga një shteg vrapimi në Slate Canyon, kur u ndesh me katër krijesa.

“Në të vërtetë, unë nuk e dija se çfarë ishin dhe zakonisht tërheq telefonin tim si,” Oh cool, kafshë”,” kujton në një intervistë me gazetarët, duke shtuar se ka parë të gjitha llojet e botës së egër.

Burgess e kuptoi shpejt se ishin këlyshë pumë. Para se të reagonte, njeriu 26-vjeçar Orem u gjend ballë për ballë me nënën e këlyshëve në një takim të tensionuar që e kapi kamera.

Ndryshe, ai tha se ato ishin gjashtë minutat më të gjata të jetës dhe se puma ka mundur ta mbys atë. /Telegrafi/