Ekspertët nuk e kishin pëlqyer veturën Acura NSX që u lansua këtë vit, ndërsa kishin kritika edhe për pamjen  jashtme dhe sistemin e brendshëm të ndërtimit.

Mirëpo, me ta vënë në lëvizje, u pa që kjo veturë ka aerodinamikë të lartë, është e fuqishme dhe mund të arrijë shpejtësi të lartë, transmeton Telegrafi. Madje, konstatimet e mëparshme janë hedhur poshtë kur ky model i ri e tejkaloi në garë një Tesla Model S.

Kërkesat për këtë makinë japoneze pritet të jenë shumë më të mëdha, pasi e hoqi nga froni liderin nga Tesla. /Telegrafi/