Meterologët e AccWeather parashikojnë dimër të thatë dhe të ngrohtë në Gadishullin Ballkanik, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Pas vërshimeve në një pjesë të Ballkanit gjatë muajit gusht, tani dimri pritet të jetë i thatë dhe i ngrohtë në mënyrë të konsiderueshme.

Edhe sasia e dëborës në malet e Ballkanit pritet të jetë nën sasinë e normales. Nën këtë shërbim dëbora e parë në Shkup pritet në fund të muajit nëntor. /Telegrafi/