0Shares

Sipas të dhënave të Agjencisë për Investime dhe Përkrahjen e Ndërmarrjeve në Kosovë (KIESA) që funksionon në kuadër të Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë (MTI), gjatë vitit 2016 janë regjistruar 677 biznese me pronarë të huajë.

“Bazuar në të dhënat e Agjencisë për Regjistrim të Bizneseve (ARBK) në vitin 2016 janë regjistruar gjithsejtë 677 biznese me pronar të huaj”, kanë njoftuar nga KIESA shkruan Telegrafi.

Sipas tyre edhe veprimtaria e bizneseve ndryshon, por dominohet nag trehtia. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)