Unioni i Shkrimtarëve dhe i Kritikëve Shqiptarë, përmes një njoftimi për media ka njoftuar se do të organizojnë promovimin e librit “Adem e Hamëz Jashari”.

Në njoftim thuhet se promovimi i librit do të bëhet më 19 shkurt, ora 09:30, transmeton Telegrafi.

“Më rastin e ditëlindjes së Hamëz Jasharit, Unioni i Shkrimtarëve dhe i Kritikëve Shqiptarë, më përkrahjen e Komunës së Skenderajt, organizojnë promovimin e librit ‘Adem e Hamëz Jashari’. Libri përmban: Intervista më Adem e Hamëz Jasharin kur ata ende ishin gjallë. Analiza nga historianë, nga ushtarakë të karrierës, nga publicist anglez (Mark Perry) , nga kritikë të artit dhe letërsisë të njohur në trevat shqiptare. Në kapitullin e fundit, enkas fëmijët nga Kosova dhe diaspora i kushtojnë poezi dy kryetrimave Adem dhe Hamëz Jasharit”, thuhet në njoftim.

Reklama
Reklama

Tutje, në njoftim thuhet se hapja solemne do të bëhet nga Bekim Jashari.

“Pikat tjera të programit vazhdojnë sipas planifikimit të këshillit organizativ, që do t’i zbuloni gjatë zhvillimit të programit”, bëhet e ditur në njoftim. /Telegrafi/