LAJMI I FUNDIT:

Më 19 dhjetor seminari për “Shitjet B2B dhe Negociatat” në Hilton Garden Inn

Më 19 dhjetor seminari për “Shitjet B2B dhe Negociatat” në Hilton Garden Inn

Më 19 dhjetor në Hilton Garden Inn do të mbahet seminari për “Negociatat dhe Shitjet B2B”.

Ky seminar njëditor bazohet në formatin e kursit të krijuar dhe të provuar të Martin Giese që mbahet në Qendrën e Çekisë për Teknologji Dixhitale & Menaxhim (CDTM) dhe përshpejtues të mëdhenj kryesorë.


Lojërat dhe quizet do të mbulojnë rreth gjysmën e kohës së seminarit. Pjesa tjetër do të përdoret për ushtrime shtesë interaktive (p.sh. dëgjimi aktiv) dhe blloqet e teorive që mbulojnë thelbin e konceptit të negociatave Win-Win të Harvard dhe zhvillimin e një kuadri të zbatueshëm, plus shumë këshilla për përgatitjen dhe procesin thelbësor të negociatave.

Agjenda

Strategjia e shpërndarjes
Role-play “Selling an Old-timer” Lojë me role “Të shesësh një njeriu te vjetër”
Lojë aftësish
Bisedime integruese
Dilema e Negociatorit

Pushimi i Kafes

Një kornizë për Negociatat WIN-WIN (Koncepti Harvard)

BATNA (Alternativa më e mirë për të negociuar një marrëveshje)
Mundësitë e Interesave
Perceptimi
Shitjet B2B (Pjesa 1)

Identifikimi i vendimeve
Procesi i dizenjimit të shitjeve
Mundësitë Triggers & Windows
Dreka

Shitjet B2B (Pjesa 2)
Dëgjim Aktiv
Empati
Menaxhimi i procesit

Pushimi i drekës

Lojëra për negociatat Themelues- Investitor
Diskutime rreth seminarit

Materialet

– Printimi i rasteve, materialet e kursit, fletëpalosje

– Mbulimi i kostove të licencimit për punimet origjinale nga Harvard

– E-mail përgatitës për pjesëmarrësit

Kualifikimet e Lektorit
– Master në Administrim Publik në Shkollën e Qeverisë së Harvard Kennedy (me fokus në Negocim) dhe Master i Shkencave në Menaxhim në MIT Sloan School of Management (me fokus në sipërmarrje).
– Avancim i njohurive për shkak të mësimit të vazhdueshëm në fushat relevante:
a) Master Class për Negociatat (Harvard, 2017, Boston)
b) Bootcamp për Sipërmarrjen Globale nga MIT (2018, Online)
– 20 vjet eksperiencë në mësimdhënie, dizajn dhe drejtimin e seminareve për negociatat në Shkollën e Drejtësisë të Harvardit (1998/99), TUM & LMU Mynih (çdo semestër që nga viti 2000), MIT Delta V Accelerator (2016) dhe Shkolla e Menaxhimit dhe Financave Frankfurt (2017 / 18), si dhe për firmat e ligjit, bankat dhe klientët e korporatave.
– Përvoja e gjerë e biznesit si konsulent menaxhues në fushën e startup-eve, VC dhe zona PE (4 vjet) dhe menaxheri i korporatës (deri në Drejtor Menaxhues për 1.700 të punësuar në Vodafone).
– Më shumë se 10 vjet përvojë si një engjëll biznesi. Pjesë e Top 5 të vitit 2017 dhe 2018 “Goldene Nase” -ward.
– Përvojë si mentor për startup-et – vlerësuar me Çmimin e Shoqërimit për mentorim të shquar nga Programi XPRENEURS në dhjetor 2017
– Mentor startupi në Institutin Founder në Mynih

Bëhu pjesë e seminarit duke klikuar Këtu.

Për më shumë informacion kontaktoni në adresën e emailit: contact@networktribe.al ose në numrin e telefonit +355673879824