LAJMI I FUNDIT:

16 vite e 6 muaj burgim dhe 15 mijë e 500 euro gjobë për të akuzuarit për transportim të drogës nga Maqedonia e Veriut në Kosovë dhe anasjelltas

16 vite e 6 muaj burgim dhe 15 mijë e 500 euro gjobë për të akuzuarit për transportim të drogës nga Maqedonia e Veriut në Kosovë dhe anasjelltas

Me 16 vite e 6 muaj burgim dhe gjobë prej 15 mijë e 500 euro janë dënuar T.S, A.B, S.R, F.R dhe A.R., të akuzuar për transportim të drogës nga Maqedonia e Veriut në Kosovë dhe anasjelltas.

Reklama

Aktgjykimi ndaj pesë të akuzuarve u shpall të premten, nga Gjykata Themelore në Prishtinë – Departamenti Special.

I akuzuari T.S është shpallur fajtor dhe është dënuar me dënim me burgim në kohëzgjatje prej tri vite, për veprën penale të kryer në bashkëkryerje “Blerje, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar të narkotikëve, substancave psikotrope dhe analoge”, i cili dënim do të ekzekutohet në afat prej 15 ditëve pas plotfuqishmërisë së këtij aktgjykimi.

“Në dënimin me burgim do t’i llogaritet edhe koha e kaluar në masën e paraburgimit nga data 12.12.2020 deri me datë 07.10.2022, si dhe me dënim me gjobë në shumë pesë mijë €uro (5.000 €), për veprën penale Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve, të cilin dënim i akuzuari duhet ta paguaj në afat prej 15 ditëve pas plotfuqishmërisë së këtij aktgjykimi”, thuhet në njoftimin e gjykatës.

I akuzuari A.B është shpallur fajtor dhe është dënuar me dënim me burgim në kohëzgjatje prej tri vite e tetë muaj, për veprën penale të kryer në bashkëkryerje “Blerje, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar të narkotikëve, substancave psikotrope dhe analoge”, si dhe dënim me gjobë në lartësi prej 3 mijë euro për veprën penale “Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim  të paautorizuar të armëve”, të cilin dënim i akuzuari duhet ta paguaj në afat prej 15 ditëve pas plotfuqishmërisë së këtij aktgjykimi.

I akuzuari S.R është shpallur fajtor dhe është dënuar me dënim me burgim në kohëzgjatje prej tri vite e tetë muaj, për veprën penale të kryer në bashkëkryerje “Blerje, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar të narkotikëve, substancave psikotrope dhe analoge”, si dhe dënim me gjobë në lartësi prej 3 mijë euro, për veprën penale “Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim  të paautorizuar të armëve”, të cilin dënim i akuzuari duhet ta paguaj në afat prej 15 ditëve pas plotfuqishmërisë së këtij aktgjykimi. Në dënimin me burgim do t’i llogaritet edhe koha e kaluar në masën e paraburgimit nga data 16.12.2020 deri me 07.10.2022.

I akuzuari F.R është shpallur fajtor dhe është dënuar me dënim me burgim në kohëzgjatje prej dy vite e gjashtë muaj, për veprën penale të kryer në bashkëkryerje “Blerje, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar të narkotikëve, substancave psikotrope dhe analoge”, si dhe dënim me gjobë në lartësi prej  1 mijë e 500 euro për veprën penale “Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim  të paautorizuar të armëve”, të cilin dënim i akuzuari duhet ta paguaj në afat prej 15 ditëve pas plotfuqishmërisë së këtij aktgjykimi. Në dënimin me burgim do t’i llogaritet edhe koha e kaluar në masën e paraburgimit nga data 12.12.2020 deri me datën 30.11.2021.

I akuzuari A.R është shpallur fajtor dhe është dënuar me dënim me burgim në kohëzgjatje prej tri vite e tetë muaj, për veprën penale të kryer në bashkëkryerje “Blerje, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar të narkotikëve, substancave psikotrope dhe analoge”, si dhe dënim me gjobë në lartësi prej  3 mijë euro për veprën penale “Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim  të paautorizuar të armëve”, të cilin dënim i akuzuari duhet ta paguaj në afat prej 15 ditëve pas plotfuqishmërisë së këtij aktgjykimi. Në dënimin me burgim do t’i llogaritet edhe koha e kaluar në masën e paraburgimit nga data 12.12.2020 deri me datën 07 tetor 2022.

Kundër këtij aktgjykimi, palët kanë të drejtë ankese në Gjykatën e Apelit të Kosovës, përmes Gjykatës Themelore në Prishtinë. /Telegrafi/

Në trend Lajme

Më shumë

"Al-Jazeera": A ndodhen Kosova dhe Serbia në prag të luftës?

Lajme
Eurodeputeti bullgar presidentit serb i referohet si Vladimir Vuçiq

Eurodeputeti bullgar presidentit serb i referohet si Vladimir Vuçiq

Lajme
Dy fytyrat e Vuçiqit brenda 24 orëve për sulmin terrorist në veri, mediat serbe krahasojnë dy intervistat e presidentit serb

Dy fytyrat e Vuçiqit brenda 24 orëve për sulmin terrorist në veri, mediat serbe krahasojnë dy intervistat e presidentit serb

Lajme
Arifi i dërgon letër Kurtit: Nëse dialogu ndërpritet, shqiptarët në Luginë janë në shenjëstër të një grupi terrorist

Arifi i dërgon letër Kurtit: Nëse dialogu ndërpritet, shqiptarët në Luginë janë në shenjëstër të një grupi terrorist

Lugina
Sveçla: Arrestimi i Radoiçiqit është një farsë

Sveçla: Arrestimi i Radoiçiqit është një farsë

Lajme
Eurodeputetët kroatë kërkojnë të ndëshkohet Serbia për sulmin terrorist në veri

Eurodeputetët kroatë kërkojnë të ndëshkohet Serbia për sulmin terrorist në veri

Lajme
Kalo në kategori