Ka shumë aktivitete të bukura që mund të bëhen në ditën e të dashuruarve, dhe para saj.

Reklama

S’ka rëndësi nëse jeni të dashuruar, të ndarë, beqar, zemërthyer, etj, këta filma do t’ju fusin në një botë krejt tjetër.

Janë të gjithë romantikë, do t’ju dhurojnë emocione dhe mbi të gjitha do t’ju kujtojnë se pavarësisht gjithçkaje, është gjithmonë bukur të biesh në dashuri.

Që tani deri me 14 shkurt, mund të shihni listën me filmat më poshtë:

One Day

The Vow

The Time Traveler’s Wife

The Notebook

Titanic

10 Things I Hate About You

Pretty Woman

How to Lose a Guy in 10 Days

Crazy, Stupid, Love

Love Actually

P.S. I Love You

Notting Hill

Brokeback Mountain

/Anabel/Cosmopolitan/Telegrafi/