LAJMI I FUNDIT:

1 Qershori ndryshe në Interex

1 Qershori ndryshe në Interex

1 Qershori është Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve, ku më shumë se çdo ditë tjetër duhet të vihet në fokus: shëndeti, edukimi dhe mirëqenia e fëmijëve kudo nëpër botë.

Prioritet kryesor janë fëmijët që nuk gëzojnë të gjitha të mirat materiale ose prindërore, e këtë qershor Interex, si një ndër rrjetet më të mëdha të marketeve në Kosovë, është kujdesur të vë buzëqeshje në fytyrat e grupeve të veçanta shoqërore të fëmijëve.

View this post on Instagram

A post shared by Interex (@interexks)

Me një aksion që përfshinë tri aktivitete, Interex do të sigurojë ushqimet për fëmijët që janë pjesë e: Down Syndrome Kosova, fëmijët me autizëm dhe fëmijët pa kujdes prindëror – OJQ OFAP.

Përveç pakove ushqimore, Interex do të dhurojë edhe veshje për fëmijët pa kujdes prindëror – OJQ OFAP.

Interex kujdeset gjithmonë që përveç çmimeve të volitshme, ofertave dhe shumëllojshmërisë të produkteve, të përkujtoj çdo datë dhe festë të rëndësishme, duke u gjendur pranë të gjitha grupeve shoqërore në Kosovë.

Artikull i sponzorizuar

Në trend Ekonomi

Më shumë
Revolucionar në turizëm dhe arkitetur- Hoteli Epidamn White Sensation, Golem

Revolucionar në turizëm dhe arkitetur- Hoteli Epidamn White Sensation, Golem

Epidamn
BERZH dhe ENEF II financojnë Ujë Rugove me 6 milionë Euro për linjat e reja prodhuese

BERZH dhe ENEF II financojnë Ujë Rugove me 6 milionë Euro për linjat e reja prodhuese

Korporata Rugove
Prishtina Real Estate Expo 2023 - Panairi i parë ndërkombëtar për pasuri të paluajtshme

Prishtina Real Estate Expo 2023 - Panairi i parë ndërkombëtar për pasuri të paluajtshme

Prishtina Real Estate EXPO
Ejani festojmë bashkë ditëlindjen e parë të Vitaland – Sot krejt kemi me u kënaq

Ejani festojmë bashkë ditëlindjen e parë të Vitaland – Sot krejt kemi me u kënaq

Vitaland
Loja që po bën të gjithë të marrin pjesë

Loja që po bën të gjithë të marrin pjesë

Petrol Company
Murati i reagon Ramës me një shprehje gjermane: Ai momenti kur ty të vie turp për të bëmat e tjetrit

Murati i reagon Ramës me një shprehje gjermane: Ai momenti kur ty të vie turp për të bëmat e tjetrit

Ekonomi
Kalo në kategori