Sonte, në RTV Dukagjini, është transmetuar emisioni Zona Express, ku është shfaqur dokumentari “Shtatë sundimtarët e Kosovës”.

Në këtë dokumentar trajtohen shtatë kryeadministratorët e UNMIK-ut, ndërsa zbulohen detaje për bisedën e parë telefonike mes kryeministrit të parë të Kosovës, Bajram Rexhpi, dhe atij të Serbisë, Zoran Gjingjiq në mars 2003.

Vetëm pak kohë pas kësaj telefonate, Gjiniq ishte vrarë në Beograd. /Express/