Samsung Galaxy S10 do të jetë një nga lansimet më të mëdha të vitit për Android, për të mos përmendur një nga lansimet më të mëdha të telefonave të vitit 2019.

Ne tashmë dimë një shumë të lartë informatash për telefonin në sajë të faktit se ka rrjedhur disa herë këto muaj, por kohët e fundit kemi pasur disa informata që sjellin në hollësi detajet dhe llojin e teknologjisë mahnitëse që do të paketojë.

Sipas një raporti të brendshëm nga GSM Arena, kamera frontale do ketë karakteristika mjaft të mahnitshme. Kamera do të ketë një rezolucion prej 10 megapikselësh dhe gjithashtu stabilizim optik të imazhit, fokus automatik dhe xhirim videoje në 4K, duke e bërë atë një nga kamerat më të fuqishme në treg. Për më tepër, ekrani që rrethon këtë lente do të jetë një ekran i përmirësuar Super AMOLED, me mbështetje për ngjyra 10-bit.

Galaxy S10 do të vijë në tre modele, siç e dimë tashmë, me S10 Plus që paketon një bateri masive 4,100 mAh. Siç është përmendur më parë, kjo do të mbështesë tarifimin pa tela, dhe do të mund të përdorni atë në mënyrë që të ngarkoni pajisje të tjera nga vetë telefonin, përcjell Telegrafi. 

Samsung do të njoftojë zyrtarisht Galaxy S10 në fund të këtij muaji; pavarësisht nëse ka ndonjë sekret që ka mbetur për të zbuluar mbetet për t’u parë, por telefoni duhet ende të jetë një nga pajisjet më të dëshirueshme të vitit, sidomos nëse të gjitha këto thashetheme janë të vërteta. /Telegrafi/