LAJMI I FUNDIT:

“YouTuberi” Mr Beast, 24 vjeç, paguan për të kuruar shikimin e 1,000 personave të verbër

“YouTuberi” Mr Beast, 24 vjeç, paguan për të kuruar shikimin e 1,000 personave të verbër

Individi me më së shumti abonentë në YouTube sapo ka shëruar nga verbëria 1,000 njerëz thjesht duke paguar operacionin e tyre të syve.

Jimmy Donaldson, një 24-vjeçar i njohur në internet me emrin e tij MrBeast, publikoi një video që detajon numrin e njerëzve nga SHBA dhe në mbarë botën, të cilëve ai u ka ndihmuar.


MrBeast stands with a crowd of his people whose vision he helped cure in his latest video

Donaldson është i njohur për videot e tij të çuditshme – të cilat përfshijnë varrosjen e tij të gjallë për 50 orë.

Përveçse është individi me më së shumti abonentë në YouTube, ai është gjithashtu një nga njerëzit më me shumë përfitime të faqes në internet.

Në video, MrBeast tregon pacientët duke u hequr fashat pas operacionit dhe tregon reagimin e tyre.

Për shumë prej tyre ishte hera e parë që kishin parë siç duhet në dekada.

Një pacient ishte një burrë i quajtur Charlie, të cilin shikimi i përkeqësuar e pengoi të punonte.

Pas kryerjes së operacionit, Charlie është në gjendje të shohë përsëri dhe MrBeast i jep atij afro 9,200 euro (10,000 dollarë). /Telegrafi/