Xiaomi ka njoftuar Mi Box 4S Pro, një pajisje streaming që mund të luajë video 8K. Produkti u postua në rrjetin social Weibo dhe tashmë është në dispozicion në Kinë me një çmim prej 400 juan, ose 60 dollarë.

Kutia përmban 2 GB RAM, 16 GB hapësirë të brendshme dhe mbështet HDMI 2.1. Vjen me një adaptor Bluetooth të largët që ofron mbështetje zanore. Nuk është e qartë se cilat shërbime kanë në dispozicion përmbajtje 8K ose nëse ka mënyra të tjera për të parë përmbajtjen tuaj 8K në pajisjen tuaj.

Xiaomi shiti më parë pajisjen e streaming Mi Box në 2016 dhe më vonë Mi Box S, në 2018, e cila ishte shitur ekskluzivisht në zinxhirë të caktuar me pakicë në Amerikë dhe tani është e padisponueshme për shitje.