Sonte në emisionin “Debat Plus” që transmetohet në RTV Dukagjini do të diskutohet për vendimet e fundit që Qeveria Hoti i ka marrë për shkarkimin e drejtorit të Policisë së Kosovës, si dhe drejtorët e Doganës dhe ATK-së.

Por çfarë mendojnë qytetarët për këto shkarkime? A janë të ndikuara politikisht?

Jepni mendimin tuaj për këtë çështje duke votuar në sondazhin e “Pyper” dhe përgjigjet e juaja do të diskutohen sonte në debatin e emisionit “Debat Plus”.

Bëhuni pjesë e sondazhit – Shkarkoni aplikacionin Pyper (iOS)

Bëhuni pjesë e sondazhit – Shkarkoni aplikacionin Pyper (Android)

Përndryshe për çdo sondazh që e plotësoni në platformën e avancuar teknologjike, Pyper, ju do të fitoni bonuse të cilat mund t’i konvertoni në mbushje telefonike.

Jepini vlerë  mendimit tuaj për taksën duke shkarkua aplikacionin PYPER në telefonët tuaj të mençur (iOS dhe Android). Pasi të keni shkarkuar aplikacionin, me një regjistrim të thjeshtë ju mund të merrni pjesë në sondazh

Bëhuni pjesë e sondazhit – Shkarkoni aplikacionin Pyper (iOS)

Bëhuni pjesë e sondazhit – Shkarkoni aplikacionin Pyper (Android)