Makina tërësisht të reja, që mund të jenë SUV të versioneve të ndryshme

Kohëve të fundit, Volvo ka pasur suksese të konsiderueshme, derisa ka grumbulluar të ardhura nga shitjet e shumta të veturave, transmeton Telegrafi.

Me kapitalin e mbledhur, ka mundësi që në të ardhmen të mund të sjellë edhe dy modele të reja, për të cilat edhe nuk janë bërë të ditura detajet konkrete. Për momentin, Volvo i prodhon modelet S60, V60, S90, V90, XC40, XC60 dhe XC90, si dhe Polestar 1 dhe 2.

Drejtori i Volvo, Hakan Samuelsson ka bërë të ditur se në pjesën e dytë të vitit 2019, do të sjellin projekte të reja, në mesin e të cilave edhe dy modele, që do t’i shtohen linjës së prodhimit.

“Strategjia jonë, nuk është që të rrisim numrin e makinave që i prodhojmë, por të zgjerohemi në më shumë modele. Tashmë që e kemi rritur kapacitetin dhe kemi mundësi për më shumë, nuk do të hezitojmë të zgjerohemi” ka thënë Samuelsson.

Në të njëjtën kohë, është bërë e ditur se dy modele e reja, do të jenë versione të ndryshme nga linja SUV, me madhësi të ndryshme, që të jenë sa më të përshtatshme dhe të mira. /Telegrafi/