Një rast vjedhje është raportuar në një xhami në fshatin Vitomiricë në Pejë.

Sipas policisë, persona të panjohur me forcë kanë depërtuar në xhami dhe kanë vjedhur arkën me para, që shërben për çështje fetare.

Rasti nën hetime. /Telegrafi/