LAJMI I FUNDIT:

Vizitori i pështirë rruhej në restorant, afër të pranishmëve që po drekonin (Video)

Vizitori i pështirë rruhej në restorant, afër të pranishmëve që po drekonin (Video)

Rregullimin e përditshëm që zakonisht kryhet në privatësinë e tualetit, një vizitor i pështirë e kreu në mes të një restoranti në Londër.

Shumë parë të pangishmëve që po drekonin, ai aktivizoi makinën elektrike dhe kreu rrojën e fytyrës, transmeton Telegrafi.


“Skena më e pazakontë që mund të shihet në një restorant” si dhe “deshi t’i përfundojë të gjitha obligimet, në kohën e pauzës” ishin dy prej komenteve të shumta.

Reagimet e shikuesve ishin shumë negative, ndërsa kërkuan që të mos përsëriten aktivitete të tilla private, në ambiente ku ka shumë njerëz. /Telegrafi/