Ish-komandantin e Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, Sylejman Selimi, viti 2019 e ka gjetur jashtë ambienteve të burgut ku ai kishte qëndruar.

Selimi për festen e Vitit të Ri është parë duke festuar bashkë me familjarë e miq.

Fotografitë e festës i ka bërë publike afaristi Jahir Morina.

“Është nder dhe kënaqësi që festen e vitit të ri 2019 ta kalosh duke festuar me familjen dhe me Gjeneral Sylejman Selimin ! Uroj që ky vit ta sjellë atë pranë familjes dhe kolegëve ne Ushtrinë e Kosovës”, ka shkruar Morina.

Të gjitha lajmet nga Sylejman Selimi Të gjitha lajmet nga Sylejman Selimi

Në muajin tetor të vitit të kaluar  Gjykata Supreme kishte  refuzuar  kërkesën për lirimin me kusht të Sylejman Selimit.

Selimi kishte thënë se procesi kundër tij është i montuar nga politikanët vendës dhe ndërkombëtarë./Telegrafi/