Joe Biden tashmë është betuar si presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Vetura me të cilin po udhëton për vizitat e para sot presidenti ka një targë dyshifrore: 46, për nder të Bidenit që është bërë presidenti i 46-të i Amerikës.

Joe Biden mban fjalimin e parë pas betimit si president: Kjo është dita e Amerikës Joe Biden mban fjalimin e parë pas betimit si president: Kjo është dita e Amerikës

Biden dha betimin para qindra njerëzve në Kongresin amerikan, raporton cnn.

Ai tani ka udhëtuar drejt Varrezave Kombëtare të Arlingtonit për një ceremoni të vendosjes së kurorave në Varrin e Ushtarit të Panjohur.

Ndryshe, Biden dhe bashkëshortja, Jill do të zhvendosen për të jetuar në Shtëpinë e Bardhë. /Telegrafi/