Skoda Octavia Ambition 1.6 TDI për vetëm 195 euro në muaj.

Një nga gjërat më të mira në lidhje me Skoda Octavia është se kjo veturë është me të vërtetë e bukur dhe vjen me një çmim të arsyeshëm.
Me motorë kompetentë dhe ekonomikë ju mund të ndiheni totalisht të qetë dhe të sigurt në rrugët e qytetit apo në rrugë të gjata.

Hapësira e mjaftueshme që ofron Skoda Octavia e bën atë shumë të përshtatshëm dhe si me të duhurin për t’a përzgjedhur për ju dhe për familjen tuaj.

Nëse zgjidhni Raiffeisen Leasing, atëherë përfitoni regjistrimin, sigurimin si dhe servisin e pare gratis.

Oferta është e limituar!

Për më shumë informata vizitoni faqen e Porsche Kosova në Facebook duke klikuar KËTU. /Telegrafi/

Artikull i Sponsoruar