Modeli i ri i Dacia Sandero Stepway përveç pamjes së bukur dhe performancës së përmirësuar, tani flet edhe gjuhën shqipe!

Lideri i industrisë së automobileve, Auto Mita ka sjell Dacia Sandero Stepway të Ri duke filluar me një çmim prej 11,990 eurove!

Modeli i ri kësaj veture vjen me një enterier të ridizajnuar me më shumë hapësirë, me TouchScreen, Bluetooth, motor të ri, ndërrues automatik, sensorë e kamerë të parkimit, etj.

Për më shumë informacione, vizitojeni showroom-in e Auto Mitës, ku mund ta shihni nga afër Dacia Sandero Stepway të Ri apo edhe ta testoni atë!

Ose edhe mund ta kontaktoni Auto Mitën në: 045 500 588 dhe 045 645 666.