MTV Video Music Awards këtë vit përfundoi natën me disa komente të përziera.

Shfaqja u afrua paksa shumë nga ana e ngjarjeve të çuditshme, me paraqitjet e Johnny Depp duke lënë shumë shikues të habitur dhe të pyesin: “Pse?”.

Dhe ndërsa kishte disa momente të modës që vodhën shfaqjen në përgjithësi, tapeti i kuq – i njohur normalisht për disa nga pamjet më argëtuese dhe të egra – për fat të keq ishte i dobët.

Pavarësisht këtyre mangësive (ose ndoshta për shkak të tyre), kur transmetimi mbaroi, yjet ishin gati të lëviznin nga Qendra Prudential, të shkonin në qytet dhe në festë.

Reklama

Sigurisht, për shumë të famshëm, kjo kërkonte një kombinim krejt të ri.

Më poshtë, shikoni se çfarë kanë veshur të gjithë për të festuar mbrëmjen vonë deri në mëngjes:

Reklama

Nicki Minaj

Taylor Swift
Lili Reinhart

Shenseea

Sabrina Carpenter

Rose

/Telegrafi/