Kreu i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli ka uruar të gjithë për miratimin e Ligjit të Trepçës.

Ai në rrjetin e tij social në Facebook ka bashkangjitur edhe një foto gjatë një vizite të tij me minatorët.

“Trepça ishte, është dhe do të jetë e Kosovës. Urime! K.V”, ka uruar ai.

kv