Kryetari i Bashkisë së Tiranë, Erion Veliaj, tha se pas zgjedhjeve të 30 qershorit rihapet mundësia për dialog me opozitën.

I ftuar në emisionin “Përballë” në RTSH, Veliaj tha se votimet e 30 qershorit duhet të shërbejnë si ndëshkim për opozitë.

“1 korriku është një mundësi e re për ta riftuar opozitën. Për mua do të jetë një ditë normale në punë, sic do te ishte dhe po të kisha dhe 5 kandidat përballë. Do të riftojmë opozitën, pasi të nxirret një mësim, që shantazhi, bullizmi, nuk është logjikë që funksionin, nuk më ndalon të drejtoj Bashkinë e Tiranës. Ka interes kombëtar dhe ndërkombëtar që të mos prishen rregullat e lojës. Nuk do habitesha nëse kryeministri fillon një seri letrash dhe ftesash për dialog. Në datën 30 hapet një kapitull i ri”, u shpreh Veliaj.