Lidhja në distancë mund të jetë e vështirë dhe zor të ruhet, në veçanti nëse nuk e keni parë partnerin prej kohësh – e kur të vjen deri të një moment i tillë shpesh cilësohet si “historik”.

Por ndryshe ndodhi me një vajzë nga Shtetet e Bashkuara, e cila gjatë do ta mbajë në mend vizitën e saj “befasuese” te partneri, me të cilin ishte prej kohësh në lidhje dhe ishte student në Universitetin e Karolinës, transmeton Telegrafi.

Pasi që kishte përshkuar gjysmën e Shteteve të Bashkuara, ajo shkoi tek dera e apartamentit të tij dhe mësoi një të vërtetë të hidhur – ai ishte brenda me tjetrën dhe nuk ia hapte derën.

Reklama

TikTokerja Mary Fatz shihet duke trokitur në derën e apartamentit të partnerit – duke menduar se do ta befasojë për të mirë me këtë vizitë.

Reklama

Por, nuk iu desh shumë kohë që ta kuptojë se ai ishte brenda me një tjetër, dhe nuk po ia hapte derën.

“Kur vizitoni të dashurin që mbani lidhje nga distanca, dhe ai nuk iu përgjigjet pasi brenda kishte një vajzë tjetër”, shkroi Fatz në videon e publikuar. /Telegrafi/

@maryfatz Couch guy ECU edition #couchguy #fyp ♬ still falling for you – audiobear