LAJMI I FUNDIT:

Vaj cilësor vetëm në një shishe

Vaj cilësor vetëm në një shishe

Vaji i parë ushqimor i Kosovës, Floil, është lansuar në tregun vendor dhe atë ndërkombëtar duke u renditur menjëherë në radhën e produkteve më të shitura.

Floil është produkt unik i përbërë me vitamina E dhe K duke bërë që ushqimi juaj të shijojë shumë më mirë.

Cilësia e këtij vaji është testuar nga ekspertë italianë të cilët garantojnë se Floil nuk përmban aromë gjatë përgatitjes.

Prodhimi i këtij produkti është nisur me synimin për të freskuar botën tuaj të ushqimit, për të inspiruar momente të lumtura, për të krijuar vlera e njëkohësisht për të bërë ndryshimin.

Kompania Fluidi sigurohet që produktet e ti të prodhohen gjithmonë duke u bazuar në baza etike në mënyrë që ju të keni në tryezën tuaj ushqim të shijshëm të prodhuar me vajin cilësor, Floil.