Produkti Diaspora nga Kujtesa i cili është produkt i dedikuar për mërgimtarët, vazhdon të ofroj shërbimin më të mire për ta.

Kombinim i përsosur I kësaj pakoje përmban Internetin më stabil në vend, televizionin digjital, qasje në fitnesin më të madh në rajon Fievstar Fitness, aplikacionin KUGO TV dhe telefoni mobile.

Ky produkt ju ofron mundësi mërgimtarëve t’i përzgjedhin 6 muaj në të cilët ata planifikojnë të vizitojnë Kosovën. E Pakos Diaspora, Kujtesa ja ka shtuar edhe një shërbim ekstra, një anëtarësim FALAS në Fivestar Fitness për 3 muaj, nga e cila mërgimtarët kanë mundësi të kursejnë 60 Euro.

Kujtesa është prezente me dy pika shitëse në Aeroportin e Prishtinës, si dhe me 20 pika shitës në të gjithë Kosovën, ku të gjithë mërgimtarët mund t’i vizitojnë dhe të marrin produktin e krijuar vetëm për ta.

Pako Diaspora i’u mundëson internetin e shpejtë deri ne 1GBPS dhe kanalet më të përzgjedhura të televizionit digjital, duke përfshirë edhe kanalet e sportit me ligat më ekskluzive që transmeton Kujtesa si: Champions League, Europa League, Bundesliga Gjermane, Superliga Turke, NBA, Euroaliga e Basketbollit dhe Kupa e Spanjes ‘Copa Del Rey’.

Në këtë pako përfshihen edhe 2 numra Z-Mobile dhe aplikacionin me të gjithë platformën televizive të Kujtesa, KUGO TV, së bashku me librarinë e pafund te filmave dhe serialeve në VoD. Të gjitha këto në një llogari të vetme, për 6 muaj dhe muajt i zgjedhin ata sipas dëshirës.

Pako Diaspora ndahet në dy produkte dhe të dyja përfshijnë shërbimet më PREMIUM të Kujtesa: Internet deri në 1 Gbps, deri në dy kyçje për TV me mbi180 kanale më të mira televizive duke përfshirë edhe kanalet e sportit në High Definition aplikacioni KUGO TV, 2 numra të telefonisë mobile Z-Mobile si dhe anëtarësim 3 muaj FALAS ne Fivestar Fitness, për vetëm 99.99€,

Sigurisht që Kujtesa është menduar për nevojat e të gjithë mërgimtarëve prandaj ka lansuar edhe pakon e dytë e cila përmbanë Internet deri në 250 Mbps, deri në dy kyçje për TV me mbi 180 kanale televizive përfshirë këtu edhe Sportin në HD, aplikacionin KUGO TV, 2 numra të telefonisë mobile Z-Mobile si dhe anëtarësim 3 muaj FALAS në Fivestar Fitness për vetëm 59.99€.

Ajo që e bën Ofertën DIASPORA më të veçantë se të gjitha ofertat tjera në treg, është mundësia që të përzgjedhin 6 muaj shfrytëzim të pakos, kurdo që ata vizitojnë Kosovën, si dhe 3 muaj anëtarësim FALAS ne Fivestar Fitness!

artikull i sponsorizuar