Duke ushtruar nëpërmjet këtij programi, do të shkaktoni shtypje të madhe në muskujt e pjesës së sipërme të trupit, posaçërisht të supeve

Në fund të treningut bëni disa seri të ushtrimeve të muskujve të barkut dhe do të arrini rezultate maksimale.

Vetë treningu bëhet nëpërmjet katër rrathëve me numër të madh përsëritjesh në mënyrë që të avanconi qëndrueshmërinë e muskujve.

Do t’ju nevojiten midis 30 dhe 40 minuta që të përfundoni treningun, duke përfshirë edhe pauzat minimale midis ushtrimeve, transmeton Telegrafi.

Ushtrimi 1: Kryqëzimi i konopit (të metaltë)
4 seri, 12 përsëritje, pauza 15-30 sekonda.

Ushtrimi 2: ‘Woodchoppers’
4 seri, 12 përsëritje, pauza 15 – 30 sekonda.

Ushtrimi 3: Ekstensioni triceps në konop pas kokës
4 seri, 12 përsëritje, pauza 15 – 30 sekonda.

Ushtrimi 4: Ngritja laterale me konop
4 seri, 10 përsëritje me të dy duart, pauza 15 – 30 sekonda.

Ushtrimi 5: Shtypja e supeve me konop
4 seri, 10 përsëritje, pauza 15 – 30 sekonda.

Ushtrimi 6: Ushtrimet e muskujve të barkut në konop
4 seri, 12 përsëritje, pauza 15 – 30 sekonda.

/Telegrafi/