Derisa po udhëtonin me një tren nëntokësor nëpër Londër, të pranishmit mbetën të befasuar m një udhëtar, që papritmas filloi të këndonte.

Zëri që lëshonte ai ishte shumë i këndshëm, ndërsa imitonte me shumë ngjashmëri, mënyrën se si Bon Jovi këndon vargjet e këngës “Living on a Prayer”, transmeton Telegrafi.

“Sikur të mos kishte asnjë brengë në këtë botë, pse të mos këndonte dhe të kënaqte vetën, por edhe neve”, ka thënë një prej udhëtarëve, që e regjistroi këtë moment.

Në fillim, dukej sikur askush nuk po e shikonte burrin e kthyer me fytyrë nga dera, por më vonë të gjithë shijuan moment e këndshëm, pas këndimit të tij. /Telegrafi/