Temperatura e ulët dhe bora e vazhdueshme, ka shkaktuar së fundmi shumë probleme në Pekin të Kinës, duke iu nxjerrë telashe edhe disa turistëve që po e vizitonin Murin Kinez.

Sipërfaqja e ngrirë dhe atletet e papërshtatshme, ka bërë që vizitorët të mos ndalonin së rrëshqituri, derisa ndodheshin në fortifikatën e lashtë, transmeton Telegrafi.

Kryeqyteti kinez është përfshirë për herë të dytë nga bora, duke bërë që të ngritët paralajmërim për rrezik nga rrugët e ngrira.

Derisa një turiste rrëshqiti nëpër një pjesë të konsiderueshme të shtegut, të tjerët provonin të ngjiteshin, ndërsa mbaheshin nëpër shufrat anësore. /Telegrafi/