Donald Trump është ndaluar të përdorë rrjetet sociale si Twitter, Instagram dhe Youtube.

Një nga këshilltarët e tij tani njofton: Ish-presidenti po punon për një rikthim me platformën e tij.

Ish-presidenti i SHBA-së, Donald Trump, i cili është “bllokuar” nga Twitter për dy muaj, dëshiron të kthehet së shpejti me platformën e tij të rrjeteve sociale, sipas një konsulenti, transmeton Telegrafi.

“Unë mendoj se ne do të shohim presidentin Trump të kthehet në mediat sociale brenda dy ose tre muajve”, tha këshilltari i fushatës së tij Jason Miller për Fox News të dielën.

Platforma e Trump do të “ripërcaktojë plotësisht lojën”, tha Miller.

“Kjo platformë e re do të jetë e madhe dhe të gjithë e dëshirojnë atë. Ajo do të sjellë miliona dhe miliona, dhjetëra miliona njerëz në platformën e saj të re”.

Trump ishte një “përdorues i tepruar” i Twitter para se shërbimi në internet ta ndalonte atë në përgjigje të ngjarjeve të 6 janarit të mbështetësve të Trump në Capitol Hill.

Platforma të tjera si Facebook, Instagram dhe Youtube gjithashtu e bllokuan atë. /Telegrafi/