Nëse frizurat nuk janë të shpejta, të lehta dhe të papërshkueshme nga djersa, askush nuk i bënë ato.

Trendet e flokëve të verës që po i shohim këtë vit janë me të vërtetë praktike, transmeton Telegrafi.

Disa nga trendet e rregullimit të flokëve për verën 2020, i gjeni më poshtë:

View this post on Instagram

Is anyone else a little obsessed with @kyliejenner NEW COLOUR ❓

A post shared by N A T A L I E A N N E H A I R (@natalieannehair) on Feb 20, 2020 at 2:08pm PST

View this post on Instagram

Thank you sun

A post shared by Zendaya (@zendaya) on Mar 14, 2019 at 11:37am PDT

/Telegrafi/