LAJMI I FUNDIT:

Trendet e çantave për vjeshtën

Trendet e çantave për vjeshtën

Çantat ndoshta tani nuk janë në listën e blerjeve për të gjithë. Por, ato janë një send vërtetë praktik – edhe nëse nuk po bëni udhëtimin më të madh, ato janë akoma të dobishme për të mbajtur dezinfektuesin, maskat e fytyrës dhe për të mbajtur të zakonshmet si: çelësa, para dhe celular.

Reklama

Për këtë vjeshtë / dimër 2020 theksi është në trendet klasike që do të pëlqeni për një kohë të gjatë – e cila është veçanërisht e rëndësishme kur ne po kursejmë më shumë se kurrë.

Pra, sigurohuni t’ju pëlqej kur e blini pasi mund ta përdorni për një kohë të gjatë.

Tetë trendet kryesore të çantave të dorës për vjeshtën e vitit 2020 i gjeni më poshtë:

/Telegrafi/