IPKO lanson pakot më të mira TOP S, M & L, me të gjitha shërbimet në një vend – të përshtatshme për familje dhe biznese të vogla, me çmimin më të lire në treg.

Për vetëm 17 Euro në muaj, mund t’i merrni të gjitha: minuta dhe SMS PA KUFI brenda rrjetit të IPKO-së, 300 minuta me operatorët tjerë, 3GB internet në mobil, Internet dhe Televizion Digjital të IPKO-Digitalb; dhe do të marr 10 numra të telefonit mobil, me të cilët mund të komunikojë pa pagesë.

Përderisa pakot tjera: TOP M dhe TOP L, ofrojnë minuta dhe SMS PA KUFI brenda rrjetit të IPKO-së, 500 minuta me operatorët tjerë, 5GB internet në mobil, Televizion Digjital të IPKO-Digitalb dhe Internet me shpejtësi deri në 50 Mbps.

Gjithashtu TOP L ofron qasje FALAS të TVim.

TOP S, M & L janë pako të kombinuara me të gjitha shërbimet në një vend, që mund të paguhen në një faturë të vetme. Për më shumë, familjet dhe bizneset mund t’i marrin të gjitha shërbimet e kualitetit më të lartë, për çmimin më të ulët. /Telegrafi/

Artikull i Sponsoruar