Sektori për Punë të Brendshme në Tetovë njofton se nga 105 aksidente të ndodhura në muajin gusht në 31 prej tyre kanë marrë pjesë automjete me targa të huaja.

Rasti i fundit ka ndodhur gjatë ditës së djeshme, kur rreth orës 20 një automjet me targa të huaja ka qenë pjesëmarrëse në një aksident.

“Në autostradën Shkup – Tetovë, tek fshati Debërcë, një automjet motorik “BMW” me targa suedeze, e drejtuar nga A.M. (42) nga Shkupi, ka dalë nga rruga dhe është përplasur me bankinën. Në aksident lëndime të rënda trupore ka marrë shoferi, i cili është dërguar në spitalin klinik të Tetovës”, informoi zëdhënësi i SPB Tetovë, Marjan Josifovski.