Ekspertët e sferës së rregullimit të enterierit kanë ndarë disa trendë me detajet e ngjyrës së zezë, materialet natyrale dhe një ngjyrë!

Edhe pse të gjithë jetojmë me bindjen që enterieri, përkatësisht shtëpia më së miri do të rregullohet dhe do t’u përshtatet, para së gjithash, nevojave dhe dëshirave të tyre, ndonjëherë është e vështirë t’u bëhet ballë trendëve dhe sugjerimeve me të cilat na bombardojnë nga të gjitha anët, transmeton Telegrafi.

Nëse keni shqetësime rreth ndryshimeve në shtëpinë tuaj, atëherë kjo temë gjithsesi do t’ju argëtojë dhe interesojë.

Në të vërtetë, po ju sjellim një sërë trendësh aktualë për stinën që po vjen. Fjala është për veprimet kozmetike të cilat me siguri shpesh do t’i shihni në periudhën që po vjen, ndoshta disa detaje do t’ju pëlqejnë aq shumë sa që edhe vetë do të ndërmerrni aksion të tillë enterieri.

Çfarë theksojnë ekspertët në kuptimin e dominimit stinor dhe kur është fjala për enterierin do të mësoni në vazhdim…

1. Tonet e errëta

View this post on Instagram

A post shared by Homepolish (@homepolish) on Mar 5, 2018 at 3:03pm PST

2. Detaje rozë

View this post on Instagram

A post shared by Homepolish (@homepolish) on Oct 27, 2017 at 9:34am PDT

3. E verdha e theksuar

View this post on Instagram

A post shared by Homepolish (@homepolish) on Oct 29, 2016 at 9:02am PDT

4. Dyshemetë në nuanca neutrale

View this post on Instagram

A post shared by Homepolish (@homepolish) on Aug 28, 2017 at 7:25am PDT

5. Materiali natyral

View this post on Instagram

A post shared by Homepolish (@homepolish) on Jun 19, 2017 at 5:00am PDT

6. Betoni i papritur

View this post on Instagram

A post shared by Homepolish (@homepolish) on Aug 23, 2016 at 7:00pm PDT

7. Detajet e ngjyrës së zezë

View this post on Instagram

A post shared by Homepolish (@homepolish) on May 12, 2017 at 5:04am PDT

8. Plakat me dimensione të mëdha

View this post on Instagram

A post shared by Homepolish (@homepolish) on Mar 9, 2018 at 7:36am PST

/Telegrafi/