Gjykatësi i procedurës paraprake në Gjykatën Themelore në Strumicë i ka shqiptuar masën e paraburgimit tetëditor kryetarit të Komunës së Novo Sellos, Boro Stojçev.

Paraburgim prej tetë ditësh është shqiptuar edhe ndaj tre personave tjerë, ndërsa njërit i është marrë dokumenti i udhëtimit dhe duhet një herë të paraqitet në gjykatën e Strumicës, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Publikohen pamje pas arrestimit të kryetarit të Novo Sellës, për kontrabandë me cigare (Video) Publikohen pamje pas arrestimit të kryetarit të Novo Sellës, për kontrabandë me cigare (Video)

Kryetari i Novo Sellos dhe personat tjerë u arrestuan për shkak të dyshimeve për kontrabandim me cigare dhe do të qëndrojë në burgun e Prilepit.

Ata u arrestuan në një vendkalim në kufirin mes Maqedonisë dhe Bullgarisë, në afërsi të fshatit Badillen./Telegrafi/