Në rast se nuk e keni parë më parë, Zanco është telefoni më i vogël celular në botë.

Diagonalja e ekranit të tij është 1.2 centimetra, rezolucioni i tij është 64×32 dhe e gjithë madhësia e tij është 46.7 mm x 21 mm.

Mund të ruani 300 kontakte dhe 50 mesazhe SMS në të, dhe bateria mund të zgjasë për 3 ditë.

Nëse flisni pandërprerë, ai do të durojë një bisedë prej tre orësh pa ndërprerje.

Gjithashtu ka Bluetooth dhe mund ta lidhni me pajisje të tjera.

Çmimi është 35 dollarë. /Telegrafi/

@lopwertThe smallest phone in the world! Thanks @amazon #zanco #smallestphone #hack #cap #lopwert #tiktokmademebuyit #amazonfinds #fyp #foryou #fypシ♬ original sound – Luke Cameron