KFC Kosova rikthehet me Solo Bucketin e preferuar – i cili është ideal për një person dhe ka çmim të lirë!

Pas kërkesës së madhe për ta rikthyer këtë ofertë, tani prapë gjithsecili mund t’i shijojë të gjitha pjesët e pulës në KFC me çmim për toke.

Në këtë Solo Bucket përfshihen:

–  Kaçiku (drumstick)
– 1 mish kofshë e pulës
– 1 Crispy Strips
– 2 Hot Wings
– Pomfrit

Kjo ofertë fantastike vjen me një çmim prej vetëm 2.99 EUR.