LAJMI I FUNDIT:

Zgjedhjet në Turqi

55 Artikuj

Zgjedhjet në Turqi, kështu votuan qytetarët me shtetësi turke në Kosovë dhe Shqipëri

Zgjedhjet në Turqi, kështu votuan qytetarët me shtetësi turke në Kosovë dhe Shqipëri

Kosovë
Si votuan turqit që jetojnë jashtë vendit në balotazhin e zgjedhjeve të Turqisë?

Si votuan turqit që jetojnë jashtë vendit në balotazhin e zgjedhjeve të Turqisë?

Turqia
Kështu u festua fitorja e Erdoganit në vendin që është “shtëpia e diasporës më të madhe turke” në botë

Kështu u festua fitorja e Erdoganit në vendin që është “shtëpia e diasporës më të madhe turke” në botë

Turqia
Turqit festojnë fitoren e Erdoganit në zgjedhjet presidenciale – festë kishte edhe në Prizren

Turqit festojnë fitoren e Erdoganit në zgjedhjet presidenciale – festë kishte edhe në Prizren

Kosovë
Kush është Recep Tayyip Erdogan, si ka ndryshuar Turqia gjatë kohës sa ka qenë ai në pushtet dhe çfarë thonë kritikët dhe mbështetësit e tij për të?

Kush është Recep Tayyip Erdogan, si ka ndryshuar Turqia gjatë kohës sa ka qenë ai në pushtet dhe çfarë thonë kritikët dhe mbështetësit e tij për të?

Turqia
Liderët botërorë urojnë Erdoganin për fitoren në zgjedhje

Liderët botërorë urojnë Erdoganin për fitoren në zgjedhje

Nga Bota
Konfirmohet zyrtarisht: Erdogan është fitues i zgjedhjeve në Turqi

Konfirmohet zyrtarisht: Erdogan është fitues i zgjedhjeve në Turqi

Turqia
Deklaratat e Kemal Kiliçdaroglu, pas raportimit se Erdogan është fitues në zgjedhjet për president të Turqisë

Deklaratat e Kemal Kiliçdaroglu, pas raportimit se Erdogan është fitues në zgjedhjet për president të Turqisë

Turqia
Nusja dhe dhëndri votuan në Turqi para fillimit të ceremonisë martesore

Nusja dhe dhëndri votuan në Turqi para fillimit të ceremonisë martesore

Interesante
Presidentja Osmani uron Erdoganin për fitoren në zgjedhjet për president të Turqisë

Presidentja Osmani uron Erdoganin për fitoren në zgjedhjet për president të Turqisë

Kosovë
‘Bye, bye, bye, Kemal’ – Erdogan shpall fitoren në zgjedhjet presidenciale në Turqi

‘Bye, bye, bye, Kemal’ – Erdogan shpall fitoren në zgjedhjet presidenciale në Turqi

Turqia
Erdogan nuk ka fituar zyrtarisht – por kjo nuk e ka penguar një lider botëror ta urojë atë

Erdogan nuk ka fituar zyrtarisht – por kjo nuk e ka penguar një lider botëror ta urojë atë

Nga Bota
Sipas rezultateve të mediave në Turqi, Erdogan do të jetë president edhe për një mandat

Sipas rezultateve të mediave në Turqi, Erdogan do të jetë president edhe për një mandat

Turqia
Erdogan apo Kiliçdaroglu, këto janë rezultatet e para për zgjedhjet e balotazhit në Turqi

Erdogan apo Kiliçdaroglu, këto janë rezultatet e para për zgjedhjet e balotazhit në Turqi

Turqia
Gjithçka ndodhi gjatë ditës së zgjedhjeve – rezultatet dhe informata të tjera nga balotazhi në Turqi

Gjithçka ndodhi gjatë ditës së zgjedhjeve – rezultatet dhe informata të tjera nga balotazhi në Turqi

Turqia
Turqit zgjedhin në raundin e dytë, kundërshtari i Erdoganit paralajmëroi votuesit: Kujdes, ruani kutitë e votimit

Turqit zgjedhin në raundin e dytë, kundërshtari i Erdoganit paralajmëroi votuesit: Kujdes, ruani kutitë e votimit

Turqia
Erdogan u jep fëmijëve para dhe lodra në shkollën ku votoi në Stamboll

Erdogan u jep fëmijëve para dhe lodra në shkollën ku votoi në Stamboll

Turqia
Votuesja turke shkon në qendër të votimit “e shoqëruar” nga qengji

Votuesja turke shkon në qendër të votimit “e shoqëruar” nga qengji

Fun Lajme
Kiliçdaroglu voton në Ankara

Kiliçdaroglu voton në Ankara

Turqia
Erdogan e hedh votën në Stamboll

Erdogan e hedh votën në Stamboll

Turqia
Votues të rinj në raundin e dytë të zgjedhjeve në Turqi, 47.523 persona mbushin 18-vjet

Votues të rinj në raundin e dytë të zgjedhjeve në Turqi, 47.523 persona mbushin 18-vjet

Turqia
Votimi pritet të jetë më i shpejtë në balotazh në Turqi

Votimi pritet të jetë më i shpejtë në balotazh në Turqi

Turqia
Të prekurve nga tërmeti në Turqi, u sigurohet transport falas për të votuar

Të prekurve nga tërmeti në Turqi, u sigurohet transport falas për të votuar

Turqia
Njeriu që mund të jetë përcaktues për fituesin do të mbështesë Erdoganin në raundin e dytë të zgjedhjeve në Turqi?

Njeriu që mund të jetë përcaktues për fituesin do të mbështesë Erdoganin në raundin e dytë të zgjedhjeve në Turqi?

Turqia