LAJMI I FUNDIT:

Vërshimet në Maqedoni

521 Artikuj

“Ndryshimet klimatike”, QMK në Maqedoni këtë vit pret më shumë zjarre dhe përmbytje

“Ndryshimet klimatike”, QMK në Maqedoni këtë vit pret më shumë zjarre dhe përmbytje

Maqedonia e Veriut
Përballja me vërshimet, sfidë për pushtetin lokal në Tetovë

Përballja me vërshimet, sfidë për pushtetin lokal në Tetovë

Komunat
Arsovska në takim me kryetarët e komunave të Shkupit, ende bëhen analiza për problemin me kanalizimin atmosferik

Arsovska në takim me kryetarët e komunave të Shkupit, ende bëhen analiza për problemin me kanalizimin atmosferik

Shkupi
Maqedoni: Ndërtimet pa standarde, fajtore për përmbytjet

Maqedoni: Ndërtimet pa standarde, fajtore për përmbytjet

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, 5 milion euro dëmshpërblim për të prekurit nga vërshimet në vitin 2016 dhe 2018

Maqedoni, 5 milion euro dëmshpërblim për të prekurit nga vërshimet në vitin 2016 dhe 2018

Maqedonia e Veriut
Shtatë vite nga vërshimet në Shipkovicë të Tetovës, banorët ankohen për probleme të shumta

Shtatë vite nga vërshimet në Shipkovicë të Tetovës, banorët ankohen për probleme të shumta

Komunat
Rreth 100 shtëpi të dëmtuara nga vërshimet në Kërçovë, Komisioni për Vlerësim po evidenton dëmet në teren

Rreth 100 shtëpi të dëmtuara nga vërshimet në Kërçovë, Komisioni për Vlerësim po evidenton dëmet në teren

Komunat
Angellov paralajmëron vërshime ne Maqedoninë e Veriut

Angellov paralajmëron vërshime ne Maqedoninë e Veriut

Maqedonia e Veriut
Pesë vjet nga vërshimet katastrofike në Shkup

Pesë vjet nga vërshimet katastrofike në Shkup

Maqedonia e Veriut
Vërshimet e 2016-tës në Maqedoni, asnjë dëmshpërblim për bujqit e Gazi Babës dhe Haraçinës

Vërshimet e 2016-tës në Maqedoni, asnjë dëmshpërblim për bujqit e Gazi Babës dhe Haraçinës

Komunat
Përvjetori i vërshimeve në Hasanbeg, tmerr dhe frikë për vërshime të reja

Përvjetori i vërshimeve në Hasanbeg, tmerr dhe frikë për vërshime të reja

Maqedonia e Veriut
DPHM këshillon për kujdes nga rreshjet e shiut në Maqedoni

DPHM këshillon për kujdes nga rreshjet e shiut në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Tre vjet nga vërshimet tragjike në Hasanbeg të Shkupit

Tre vjet nga vërshimet tragjike në Hasanbeg të Shkupit

Maqedonia e Veriut
Komuna e Gazi Babës ka ndërmarrë masa për mbrojtje nga vërshimet e mundshme

Komuna e Gazi Babës ka ndërmarrë masa për mbrojtje nga vërshimet e mundshme

Komunat
Nën moton “Të mos harrohet dhe kurrë të mos përsëritet” shënohen dy vite nga përmbytjet në Shkup

Nën moton “Të mos harrohet dhe kurrë të mos përsëritet” shënohen dy vite nga përmbytjet në Shkup

Maqedonia e Veriut
Dy vite nga përmbytjet në Shkup

Dy vite nga përmbytjet në Shkup

Rexhep Azizi
Dy vite nga vërshimet në Straçincë, banorët akoma ndjejnë pasojat

Dy vite nga vërshimet në Straçincë, banorët akoma ndjejnë pasojat

Komunat
Buxhaku: Do të pyllëzohen zonat e rrezikuara nga vërshimet në Maqedoni

Buxhaku: Do të pyllëzohen zonat e rrezikuara nga vërshimet në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Pas reshjeve në Shkup, vërshohen disa shtëpi në Creshevë dhe Stajkovcë

Pas reshjeve në Shkup, vërshohen disa shtëpi në Creshevë dhe Stajkovcë

Bashkim Iljazi
Pamje nga përmbytjet në rajonin e Straçicës, bllokohet qarkorja e Shkupit (Video)

Pamje nga përmbytjet në rajonin e Straçicës, bllokohet qarkorja e Shkupit (Video)

Bashkim Iljazi
Ekspertë nga Zvicra do t’i ndihmojnë Maqedonisë në përballjen me rreziqet nga përmbytjet

Ekspertë nga Zvicra do t’i ndihmojnë Maqedonisë në përballjen me rreziqet nga përmbytjet

Lirim Shabani
Maqedoni, aktivizohen masat për mbrojtje nga vërshimet

Maqedoni, aktivizohen masat për mbrojtje nga vërshimet

Venhar Ramadani
Të reshurat e shiut dhe shkrirja e borës mund të shkaktojnë përmbytje në Maqedoni

Të reshurat e shiut dhe shkrirja e borës mund të shkaktojnë përmbytje në Maqedoni

Lirim Shabani
Mbi 100 shtëpi të vërshuara në Kërçovë pas reshjeve intensive të shiut (Foto)

Mbi 100 shtëpi të vërshuara në Kërçovë pas reshjeve intensive të shiut (Foto)

Maqedonia e Veriut